Bel: 06-24284723!
Bizbook
Lees de ervaringen van voorgaande klanten in ons gastenboek of deel zelf uw mening door een bericht te plaatsen. De Vuurtoren hoort graag van u!

Klantbeoordelingen

Uw mening telt! Hier in het gastenboek kunt u uw ervaring met de catering van De Vuurtoren delen of reacties van andere klanten lezen. Wij horen graag van u!

Bent u nog niet bekend met het achterlaten van een recensie? Hier vindt u alle nodige informatie.

Beoordeling
Anoniem blijven
Evalueren
Catering De Vuurtoren
5
14 Beoordeling
  • Karen Duits
    22-05-2016 19:28
    Gisteren verjaardag gevierd met 30 personen Eten was geweldig! Goed verzorgd, meer dan voldoende eten en een TOP service. Dat hebben ze bewezen door een foutje aan onze kant, toch heel snel op te lossen. BEDANKT!
  • Bertine G.
    28-05-2015 21:48
    Langs dez weg wilde ik jullie catering de vuurtoren complimenteren wat betreft de V.I.P. room van de Foute cross afgelopen weekend. Van zoete hapjes, tot hartige hapjes, de koffie, etc etc alles was subliem. Ook een dikke pluim voor het personeel, zelden zo vriendelijk meegemaakt. Top, ga zo door. Met vriendelijke groet Bertine
  • Els G.
    22-03-2015 20:20
    Wij willen jullie bedanken voor de goede verzorging van de high tea vorige week zaterdag de 14e maart voor onze viering van ons 25 jarig huwelijk. PETJE AF Wij en onze gasten hebben enorm genoten van al het lekkers. Wij zullen jullie zeker aanraden als er andere zijn die iets willen organiseren. Wij kunnen terug kijken op een MOOIE DAG! Een groet van Geert en Els
  • Michel en Roassanne Bouwmeester
    01-02-2015 21:24
    Gisteren een een heerlijk buffet van Catering de vuurtoren gehad Het was super! Heerlijk gegeten! Alles was goed voor elkaar groetjes Michel en Roassane
  • Jan Willem v.
    02-12-2014 20:04
    Beste Jos en Anita Bij deze willen we jullie enorm bedanken voor de catering van zondag 30 november!! Mijn ouders en hun gasten hebben genoten van alle heerlijke gerechten Eerst natuurlijk de huisgemaakte amuses die er werkelijk prachtig uitzagen en qua smaak geweldig waren. De keuze die we hadden gemaakt uit de warme gerechten was een schot in de roos. Super malse varkenshaas, kipfilet, perfect stoofpotje, zalm uit de oven en rollade mmmmmmmmm Al die salades en broodjes maken het compleet. Wij komen zeker bij jullie terug. Groeten Jeanne en Jan Willem Maarn
  • Jan en Angela den uil
    16-09-2014 19:21
    Zondag een buffet van jullie gehad. Het buffet zag er super uit en het heeft allemaal heerlijk gesmaakt. Ik heb veel positieve reacties gekregen van de gasten. Er namen er ook een aantal het visitekaartje mee, dat zeg denk ik wel genoeg. Wat ook heel fijn is, dat je niet eerst alles zelf hoeft af te wassen voordat het opgehaald wordt, super service. kortom:voor herhaling vatbaar! Bedankt! Gr. Jan en Angela den Uil
  • bas en gerda henkel
    16-09-2014 19:10
    We hebben bijzonder genoten van ons feest! De sfeer was gezellig en het eten (buffet en dessert) was uitzonderlijk goed. ook aan de dieetwensen van 1 van onze gasten was heel goed voldaan. we hebben alleen maar enthousiaste en positieve reacties van onze gasten gekregen. een groot compliment aan jullie. we hebben, mede dankzij jullie, een geweldig feest gehad! Bas en Gerda
  • Sjaak bontje
    03-08-2014 12:57
    We hebben erg genoten. Het eten was heerlijk. We hebben veel vragen gekregen wie het eten had gemaakt. De hoeveelheid was goed ingeschat, er was ruim voldoende. Het was te proeven dat alles vers gemaakt was. We gaan vandaag nog nagenieten van de restantjes :-) Veel dank voor de goede service. Familie Bontje
  • Sjaak bontje
    03-08-2014 12:57
    We hebben erg genoten. Het eten was heerlijk. We hebben veel vragen gekregen wie het eten had gemaakt. De hoeveelheid was goed ingeschat, er was ruim voldoende. Het was te proeven dat alles vers gemaakt was. We gaan vandaag nog nagenieten van de restantjes :-) Veel dank voor de goede service. Familie Bontje
  • miranda hulleman
    27-07-2014 13:17
    Zaterdag 26 juli bbq gegeven voor 20 personen. Gebruik gemaakt van de vuurtoren voor het verzorgen van het vlees. Het pakket is compleet met vlles en desgewenst vis, plastic servic, sauzen, stokbrood, kruidenboter en salades. Veel variatie in vlees en vis en lekker natuurlijk! Ruim voldoende aan hoeveelheid. Dus in 1 woord top en heerlijk ontzorgd!
  • zie boven yolanda en anita
    20-07-2014 14:47
    We hebben heerlijk genoten van de BBQ bij extreem warm weer.. Vlees/vis , uitgebreid assortiment, goed gekoeld in speciale koelboxen. Heerlijke salades, waarover in t bijzonder veel complimenten ontvangen door onze gasten! Alles netjes verzorgd. Bij dezen willen wij De Vuurtoren danken voor hun bijdrage aan ons geslaagde feestje! Vr. Gr Yolanda en Anita
  • petra van schaik
    16-07-2014 20:35
    4 Juli en 11 juli geweldig genoten op onze maneges in Schoonhoven en Lopik van jullie barbecues en alle bijbehorende zaken. Evenals vorig jaar perfect geregeld en vele complimenten ontvangen van het vlees en de salades. Bij deze dan ook onze complimenten goed verzorgd en op tijd. Volgende dag alles weer netjes opgehaald en mochten de kinderen , s ochtends eerst nog even genieten van een gebakken eitje bij het ontbijt op de gasplaat van jullie. Bedankt Jos en Anita voor de goede service. Het was weer GEWELDIG. En wellicht tot volgend jaar. Namens Manege De Zilverstadruiters uit Schoonhoven en Manege Loepwickuit Lopik.
  • Deborah van Herk - Kers
    16-07-2014 17:30
    Wat een super bedrijf. Super service, super goed vlees en voor een super , leuk prijsje. Echt een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Echt een aanrader. Kom allen bestellen bij Catering de Vuurtoren te Lopik!
  • erik Bos
    13-07-2014 21:30
    Altijd goed en lekker eten voor een betaalbare prijs van catering de Vuurtoren